Voortgekomen uit eigen ervaring en de zoektocht naar mogelijkheden om kosten te besparen en er toch op vooruit te gaan qua specificaties kwamen wij er achter dat er eigenlijk helemaal geen aanbieders zijn om dit makkelijk te maken.

Upgrademijnpc springt voor jou in een gat, wij maken het doolhof van hardware overbodig. We begrijpen dat als je naar sites van hardware aanbieders gaat je geen idee hebt wie of wat je moet hebben. Wij kijken voor jou wat de beste oplossing is en bieden deze aan. Dit doen wij altijd in goed overleg en zullen nooit dingen doen of aanpassen zonder jouw akkoord.

Of het nou om een compleet nieuwe setup, een upgrade of een accessoire gaat. We kijken samen wat past en mogelijk is, ook kijken we eerlijk naar de behoefte. Een gaming muis voor een thuiswerker is natuurlijk een beetje over de top, maar een ergo toetsenbord voor iemand die veel typt is natuurlijk een mooie uitkomst. Elk mens, elke gebruiker en elk gezin heeft andere wensen. Hier vinden we altijd een mooie tussenweg en oplossing voor.

Wij zijn een groot game fanaat sinds jongs af aan en weten dus wat de juiste merken zijn voor gebruik. Uiteraard met een liefde en voorkeur voor bepaalde merken maar dit komt vooral door ervaring en gebruik van deze merken waardoor het vertrouwen groot is en wij echt achter een aan te bieden product staan. Daarbij komt de jaren ervaring binnen het simracen ook nog eens van pas om de perfecte simrig te bouwen. Of je nou een beginner bent of iemand die een grote stap voorwaarts wil maken, wij helpen je met elke stap.

Upgrademijnpc is het bedrijf dat jou aanbiedt wat er nog niet is en waar je van dacht dat het niet mogelijk was. “Nieuw is niet altijd de oplossing”

Interessante Feitjes

0
Gekopieerde GB’s
0k
Gegamede uren
0
Uitgevoerde upgrades

Contact ons

Domme vragen bestaan niet

Simrig

Laat ons je adviseren

Game PC

Beleef een compleet nieuwe ervaring